Klistermærker mod voldtægt

En gruppe piger har lavet klistermærker omkring voldtægt. Og håber på folk vil tænke over dem og at det måske kan gøre en forskel.

 

 

En stille og strålende solskinsdag på Børneuniversitetet på Vesterbro. Det er forår og fuglene kvidrer fint, klokken er ti om morgen. Jeg fanger fire piger som sidder og klipper klistermærker ud, og hører hvad klistermærkerne er til. Pigerne fortæller så at de har om My body My Rights, og at de skal lave en aktion, om at voldtægt skal stoppes. Pigerne håber også på at folk vil tænke over klistermærkerne, og at de måske kan gøre en forskel. Da klistermærkerne var puttet ned i taskerne gik de ud to og to. Man kunne næsten gå uden jakker så lunt det var, men i skyggen rimelig koldt. Det ene par af pigerne tog rundt omkring på Vesterbro og fik interviewet et par borgere. Det andet par tog mere rundt i indre by, Nørrebro og Bolsjefabrikken. Pigerne var storsmilende, i godt humør og hyggede sig med at sætte deres klistermærker op. To af pigerne ved navn Anna og Freja mødte en mand, der var meget interesseret i deres klistermærker. Han spurgte hvad det var for noget, pigerne svarede at det var en påmindelse, om at voldtægt er forkert. Han sagde det var et godt budskab og cyklede så stille og roligt afsted på sin cykel. Pigerne fik sat en masse klistermærker op og kom ind på mange forskellige caféer og andre klubber, bla. Folkets Hus. De gik hjem på weekend med højt humør og godt vejr.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *