Juridisk abort, Ligestilling?

Ligestilling?

Hvorfor har kvinder ret abort, når man ikke har ret til juridisk abort?

Danmark- Vesterbro

 

Snydt til faderskab

I Danmark er der flere mænd, der hvert år bliver snydt til at få et barn med en kvinde. Selvom at de siger at de er beskyttet, at de tager pillen. Så er der altså mænd, som ender med forsørgelsespligt over for det uønskede barn. Det har han til at barnet er 18 år gammelt. For det siger loven. 2 ud af 3 danskere mener at det er unfair, at manden skal betale og forsørge barnet, endda selvom at kvinden egentlig også kun er interesseret i barnet, frem for manden, når kvinden har snydt ham til at blive en del af denne “familie”. Undersøgelsen er lavet af TNS Gallup, som de har foretaget for Berlingske. 68 procent svarer at manden skal kunne få en juridisk abort, hvis det er beviseligt at manden er blevet narret til at få barnet. også selvom at det ikke kan bevises, så er der stadig 39 procent af danskerne (ifølge TNS Undersøgelse) alligevel at det bør være mandens ret at frakende sig barnet, hvis kvinden stadig vil have det, imod mandens vilje. Også på DR2 har der været en serie kaldet: ufrivillig far. Her følger vi blandt andet en mand i 30’erne der hedder Jon kjellund. Jon blev snydt af en østrigsk tourist, der var på ferie i Danmark. Dagen efter de havde været sammen var de taget ud for at købe en pille, men kvinden havde ikke taget den. Godt 14 dage efter havde hun skrevet til Jon, at hun var gravid og ville have barnet. I dag er Jons datter 3 og et halvt år gammelt, men har ikke set hende i 2 og et halvt år. Samtidig har det også været en meget dyr affære for Jon, at have et barn.

 

Hvad, er juridisk abort? Juridisk abort er når faderen frasiger sig sine juridiske forpligtelser over for barnet. Det at få en juridisk abort betyder også at manden ikke må kontakte eller se sit barn. Man kan godt sammenligne det med en anonym sæddoner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *