Fremtidig juridisk abort i Danmark

Fremtidig juridisk abort i Danmark

Skal mænd have et valg?

I den senere tid har der været debat om emnet juridisk abort, og jeg er blevet bombarderet om ligestilling til mænd fra f.eks. aviser, tv og nettet, men er mænds rettigheder virkelig så vigtige? Jeg synes det er vigtigt at tænke over det, men jeg synes også det ville være dumt at give blindt ligestilling på alle punkter til mænd og kvinder. Med det sagt, synes jeg helt klart det største ligestillingsproblem i det meste af vesten, er mændenes rettigheder i forhold til børn fks. forældremyndighed og juridisk abort.

Der er mange fordele og ulemper, derfor er det vigtigt at stille dem lige over for hinanden og prøve at argumentere for og imod. Men hvorfor skal mænd ikke have indflydelse på at få et barn?. Et LIV!.

Vi mænd vil rigtig gerne have et valg. Det er godt nok kvinderne der har det fysisk hårdt med at skulle gå rundt med et barn i maven. Det er i den grad også hårdt for manden, det er et kæmpe psykisk press der rammer manden, og det er jo ikke godt at tvinge en mand til at være far, når det er mod hans vilje. Tænk på barnet.

Så jeg mener som mand, at mænd burde have en vis indflydelse før man træffer et valg om at sætte et barn i verden. Ikke kun på grund af mændenes behov, men virkelig også barnets. Forældrene bor ikke i særlig mange tilfælde sammen efter at kvinden har valgt at få et barn imod mandens vilje. Jeg er selv opvokset i en skilsmisse og det kan være sindssygt hårdt, og jeg ved forældre eller forældre(mod vilje) ikke ville synes om at udsætte et andet menneske for det.

Hvad fremtiden bringer er ukendt, men om juridisk abort bliver vedtaget eller ej er op til landets politikere, men at begynde at tage stilling er en god begyndelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *