Et ødelagt liv

Min mening om voldtægt tror jeg er rimeligt meget det sammen som alle andres. Det er måske en af de værste ting man kan gøre overfor et andet menneske. En ting er at have sex med et menneske som ikke ønsker det men, noget helt andet er at få et barn ufrivilligt (hvis det er tilfældet).

Jeg kan sagtens forstå at det er en hård periode man kommer til at gå igennem efter man er blevet voldtaget men, på den anden side tænker jeg også bare at man skal komme over det. Jeg har læst mange artikler og hørt mange udtalelser fra voldtægtsofre hvor at de har sagt at hele deres liv er blevet ødelagt efter det er sket. Jeg kan forstå at det er hårdt men, hårdere kan det altså heller ikke være tænker jeg.

Måske hvis man blev voldtaget da man var 9 år gammel eller noget kan jeg godt se at det kan skabe nogle “trust issues” men mennesker men kan eller ikke se hvordan det skulle være muligt?

 

Et læserbrev af Ruben Melvin Schmidt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *