Balders Læserbrev

I mange lande som fx. Indien, Israel er tvangsægteskab et stort problem. Tvangsægteskab er når en person bliver gift væk, langt det meste af tiden uden samtykke. For det meste er det forældre der gifter deres børn væk.

Jeg kan godt forstå Tvangsægteskab/Barnebrud og hvorfor folk gør det, det er en gammel tradition helt tilbage fra middelalderen. Det kan godt være svært og kan meget tit lave problemer. Tradition er noget man sjældent kan ændre og helst ikke vil ændre. Selv om jeg godt kan forstå det betyder det ikke, at jeg synes det er i orden. Jeg forstår ikke hvordan forældre kan give deres børn væk, især i den alder af ca. 10 til 15. Alle mennesker har ret til at vælge deres egen partner, det er en menneskeret som alle lande, skal overholde. Det er som om, at mange lande kommer afsted med at bryde menneskerettighederne, ingen aktion bliver lavet. Jeg føler der skal tages aktion hurtigt, fordi jo mere der bliver ventet, jo mere skade der bliver gjort på folket, og det troede jeg FN var imod. Jeg ser FN som alt for blød, der skal slåes hårderer ned på lande der bryder FN’s regler.

Afsender: Balder Hegermann Møller

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *